Predstavitev

Pozdravljeni na spletni strani Fish marketa Izola

 Ribiška trgovina se nahaja na naslovu Veliki trg 4 v Izoli. Čudovita lokacija ob morju kar vabi ribiče, ljubitelje morja in ostale obiskovalce, da vstopijo v bogato založeno trgovino z več kot 20 letno tradicijo. V novembru leta 2016 je bilo ustanovljeno podjetje TRNK d.o.o., ki je prevzelo trgovino. 

 • 100+

  Artiklov na zalogi

 • 90%+

  Kupcev se vrača

 • 50+

  Zadovoljnih kupcev

Naj se vam predstavim


 • Erik Špeh

  Novembra 2016 sem prevzel vodenje trgovine, kjer se vsak dan, razen nedelje, z veseljem posvečam svojim strankam. Kot petletni otrok sem prvič prijel za ribiško palico in od takrat dalje mi ribolov pomeni najljubši način preživljanja prostega časa, sprostitev, druženje s prijatelji ribiči in nenehno pridobivanje novih izkušenj. Kot član mladinske državne reprezentance sem na vsakoletnih svetovnih prvenstvih v športnem ribolovu, ki sem se jih z navdušenjem udeleževal, doživel veliko uspehov, tudi naziv mladinskega svetovnega prvaka v ekipnem tekmovanju. Tekmoval sem na Portugalskem, v Veliki Britaniji, v Črni gori, na Hrvaškem in še marsikje, ter skozi leta osvojil veliko novih znanj in spoznal veliko malih in velikih skrivnosti o ribolovu.

  V Fish marketu Izola dobite vse za ribolov. Ponujam številne artikle po ugodnih cenah, palice, trnke, živo vabo in še veliko drugih kvalitetnih artiklov. Z veseljem vam tudi svetujem in odgovorim na vaša vprašanja. Dobrodošli v ribiški trgovini v Izoli, kjer vas z veseljem pričakujem!

  Erik Špeh